αυτό το ξεβράκωμα, το έδειξαν οι ειδήσεις του αγαπημένου σου καναλιού;

O  Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne, παίρνει τα σώβρακα του τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch σε ζωντανή συνέντευξη.

Ο κακόμοιρος ο τραπεζίτης, όπως θα δείτε από την έκφρασή του, προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει την απάντηση και να σταματήσει τη συζήτηση. Δίνει μια απάντηση «του κώλου» η οποία δεν καλύπτει το θέμα για να λήξει εκεί την κουβέντα, αλλά ο αλήτης δημοσιογράφος επιμένει..

Αν και τα δικά μας λαμόγια οι δημοσιογράφοι έκαναν έτσι τη δουλειά τους, θα είμασταν τώρα σε αυτό το σημείο; Θα είχε επηρεαστεί ο κοσμάκης τόσο πολύ, ώστε να ψηφίζει και ανέχεται τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που μας έμπλεξαν στα δίχτυα των οικονομικών συμφερόντων; Δεν νομίζω.

Αυτή είναι η περιγραφή του video στο youtube:

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα. Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch, και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή. Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας, μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί, ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας, πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά όσων συνηγόρησαν στις αυτοκτονίες των Ελλήνων και στο νέο μεταναστευτικό κύμα που »αδειάζει» τη χώρα από τους εκλεκτούς επιστήμονες ενώ γεμίζει με λαθροεποίκους. Κάθε δύο γεννιές περίπου υπάρχει ένα μεταναστευτικό κύμα. Τα συμπεράσματα και πράξεις θα είναι δικά σας.

Αναδημοσίευση από: stergiog.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s