με ποιους τρόπους σε διοικεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Πως διχάζονται τα έθνη. Με ποια πειράματα πάνω σε ανθρώπους αποκτήθηκε η γνώση για να γίνουν αυτά

Ανασκόπησης καλύτερων βίντεο» συνέχεια. Το βίντεο αυτό λέγεται «Διαίρει και βασίλευε». Είναι μια παραγωγή της «Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών». Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ένωση αυτή στο internet, δεν είναι της παρούσης να αναλύσω εδώ, άσε που δεν ξέρω και πολλά για αυτούς ακόμα. Είτε ξέρω, είτε δεν ξέρω, είτε συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί τους, το βίντεο αυτό το θεωρώ εξαιρετικό, και ένα από τα καλύτερα που έχω δει. Ανήκει σε μια σειρά ντοκυμαντέρ που έχει ανεβάσει η ένωση στο youtube, με γενικό τίτλο «Το Αλφάβητο της Αλήθειας», όπου κάθε βίντεο αντιπροσωπεύει και ένα γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου.

Σε πολλούς δεν αρέσει να βλέπουν «μεγάλα» βίντεο, όπως αυτό που έχει διάρκεια μιας ώρας, όμως με τόση πληροφορία που σας παρέχεται εδώ, νομίζω ότι κρατήθηκαν κιόλας και το έβγαλαν μικρό. Σας διαβεβαιώ ότι μόλις ξεκινήσετε να παρακολουθείτε, η μία ώρα θα περάσει σαν νεράκι που λέμε.

Επίσης, για να βρίσκετε ευκολότερα τα βίντεο και τα άρθρα που αφορούν την αφύπνισή σας, τα συγκέντρωσα σε μια νέα κατηγορία με τίτλο «ξύπνα». Εύχομαι να γίνει η αγαπημένη σας κατηγορία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s