τους κυρίευσε ο πανικός

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, κρυφτείτε!»

«Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία». (…) «Αν το «ναι» είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε

Σοβαρά ε;.. Τι λες ρε μάγκα, χεστήκαμε από το φόβο μας. Λες και μέχρι τώρα είχαμε μισθούς, συντάξεις και κοινωνική ασφάλιση. Άνεργοι είμαστε οι μισοί Έλληνες έτσι και αλλιώς.

Χρόνια έχω να δω τέτοια δήλωση απελπισίας. Τέτοια παραδοχή ήττας. Για να φτάσει κάποιος να λέει τέτοια λόγια, σημαίνει ότι έχει εξαντλήσει όλους τους άλλους τρόπους πειθούς και παρ’ όλα αυτά δεν έχει καταφέρει τίποτα. Έχασε πλέον την αυτοσυγκράτησή του. Βλέπει το τέλος να έρχεται και το μόνο που του μένει είναι οι ευθείες απειλές. Μπας και μασήσει κάποιος την τελευταία στιγμή.

Έχω να σου πω όμως κ. Άδωνι αυτό:

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Το τέλος σας πλησιάζει και είναι αναπόφευκτο. Να δω αν θα έχετε ψυχή να κάνετε όντως εκλογές στις 6 του Μάη. Το ελπίζω. Δεν μας τρομάζετε πια, γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Και το πληγωμένο ζώο είναι πάντα πιο επικίνδυνο, αυτό το γνωρίζεις. Και αφού δεν μπόρεσες να το σκοτώσεις, θα υποστείς την οργή του. Και την εκδίκησή του. Να δω ΕΣΕΙΣ που θα κρυφτείτε, εμείς εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Τσάμπα μάγκα.

Και για να θυμίσω σε όλους τις κολοτούμπες σου, δες αυτό το βίντεο, που κάποιος προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς και μαλάκες πριν 3 χρόνια. Αναγνωρίζεις τον ομιλούντα;

Πηγή: inews.gr

Σχολιάστε